Auto Garaža Stevanović

ul. Rembrantova 29,
11070, Novi Beograd
ponedeljak - subota
10:00-17:00

Ova politika kolačića objašnjava šta su kolačići i kako ih koristimo. Agencija odgovorna za obradu vaših podataka je AG Stevanović. Trebali biste pročitati ovu politiku da biste shvatili šta su kolačići, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste i kako da kontrolišemo podešavanja kolačića.Za dodatne informacije o tome kako koristimo i čuvamo vaše lične podatke, pogledajte našu Politiku privatnosti. Možete u bilo kojem trenutku promeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj veb lokaciji.Saznajte više o tome ko smo, kako možete da nas kontaktirate i kako obrađujemo lične podatke u našoj politici privatnosti.Vaša saglasnost važi za sledeće domene: agstevanovic.rs

Šta su kolačići ?

Kolačići (eng. Cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se koriste za čuvanje malih delova informacija. Kolačići se čuvaju na vašem uređaju kada se veb lokacija učita u vaš pretraživač. Ovi kolačići nam pomažu da web stranica ispravno funkcioniše, da web lokacija bude bezbedna, pruži bolje korisničko iskustvo i da možemo da razumemo kako web lokacija funkcioniše i analiziramo šta treba raditi i gde treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće ?

Kao i većina mrežnih servisa, i naša web lokacija koristi kolačiće „trećih strana“ kolačiće u različite svrhe. Kolačići treće strane koji se koriste na našoj web stranici uglavnom se koriste za razumevanje performansi web lokacije, kako komunicirate sa našom web stranicom, pružajući reklame koje su relevantne za vas i sve u svemu pružajući vam bolje korisničko iskustvo koje će vam pomoći da ubrzate buduće interakcije s našom web stranicom.

Koje tipove kolačića koristimo ?

Bitne: Neki kolačići su neophodni da biste mogli da iskusite potpunu funkcionalnost naše web stranice. Omogućuju nam da održavamo sesije korisnika i sprečavamo bilo kakve pretnje bezbednosti. Ne prikupljaju i ne čuvaju nikakve lične podatke.
Statističke: Ovi kolačići čuvaju informacije kao što su broj posetilaca web lokacije, broj jedinstvenih posetilaca, koje stranice web lokacije su posećene, izvor posete itd. Ovi podaci nam pomažu da razumemo i analiziramo koliko je web lokacija uspešna i gde je potrebno poboljšati.
>Marketing: Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi kolačići se koriste za personalizaciju oglasa koje vam prikazujemo kako bi vam bili značajni. Ovi kolačići takođe nam pomažu da pratimo efikasnost ovih reklamnih kampanja. Informacije pohranjene u ovim kolačićima takođe se mogu koristiti od strane nezavisnih dobavljača oglasa kako bi vam prikazali oglase i na drugim web lokacijama u pregledaču. Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu u određenim nebitnim funkcionalnostima na našoj web lokaciji. Ove funkcionalnosti uključuju umetanje sadržaja poput video zapisa ili deljenje sadržaja na web lokaciji na platformama društvenih medija.
Podešavanja: Ovi kolačići nam pomažu da postavimo vaša podešavanja i podešavanja pretraživanja poput preferencija jezika tako da imate bolje i efikasnije iskustvo prilikom budućih poseta web lokaciji.

Kako da kontrolišem podešavanja kolačića ?

Ako odlučite da kasnije promenite svoje postavke tokom sesije pregledavanja, na ekranu možete da kliknete na karticu „Politika privatnosti“. Ovo će ponovo prikazati obaveštenje o saglasnosti koje će vam omogućiti da promenite svoje postavke ili u potpunosti povučete svoj pristanak.

Pored ovoga, različiti pretraživači pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web lokacije. Možete promeniti podešavanja svog pregledača da biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posetite vikipedia.org, www.allaboutcookies.org.